Het Zeshoogtemodel - prioriteiten stellen om doelen te bereiken
16 mei 2024 

Het Zeshoogtemodel - prioriteiten stellen om doelen te bereiken

Wat is nu echt belangrijk? Waar wil ik op terugkijken als ik met pensioen ga? Wil je ontsnappen aan het alledaagse? Niet voor niks maken veel mensen grote keuzes als ze terugkomen van een kerstreces of vakantie. Met het Zeshoogtemodel van bestsellerauteur en productiviteitsgoeroe David Allen geeft terecht aan dat je met 50.000 voet-gesprekken de beste life keuzes maakt. Soms is het nodig om een stap terug te doen en het grotere plaatje te bekijken. Juist door vanuit een afstand het geheel te overzien, kun je betere inzichten krijgen en beslissingen nemen. En je bent meer ontvankelijk voor inspiratie, nieuwe inzichten en perspectieven. 

Wil je goed stilstaan of je op de juiste weg bent naar 50.000 voet? Van 8 tot 12 november 2024 organiseren we de 5-daagse Malaga weekendretraite 'Van sluimeren naar sprankelen'. In de prachtige natuur geniet jij van rust, inspiratie en persoonlijke groei op weg naar blijvende verandering.

29 mei 2024 organiseren we een gratis webinar over dit thema. We delen waardevolle inzichten en een praktische tool om jouw leven vorm te geven op een manier die bij jou past. Schrijf je vandaag nog in voor het webinar via deze LINK.
Wil je alvast meer weten over de Malagaretraite?
HIER vind je alle informatie, de Malagabrochure en de trailer.

Over de schrijver
Reactie plaatsen