Hoe je tijds- en plaatsonafhankelijk jezelf up to date kan houden

18 online modules gericht op talenten, teams en leiderschap

Inleiding

Werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling op jouw moment, jouw gekozen plek en in je eigen tempo. We geven toe: de leukste manier om mensen te begeleiden is tijdens een live-training of coaching in dit heerlijke mensvak. Maar wat als dat even minder past? Qua investering, tijd, afstand, reis-ongemak? Dan is een online training gegarandeerd de op-een-na beste manier. En het pluspunt is dat je deze volledig in je eigen tijd kunt volgen, zo vaak als je wilt en dat je opnieuw kunt bekijken.

Levenlang leren
Bijblijven. Jezelf doorontwikkelen. Werken aan je eigen APK? Een levenlang leren, ja prima! Maar hoe doe je dat, ook als het knetterdruk is? Als we langer up en running willen blijven, dan moeten we daar wat mee. Het is zaak om continu wendbaar te zijn om bij te blijven en als antwoord op de arbeidsmarktkrapte, vergrijzing en mee te bewegen met alle continue veranderingen. Daarvoor hebben we de Optimaal Talent Online Academy ontwikkeld. Je persoonlijke wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid versterken met onze trainingsprogramma’s ‘Talent’, ‘Team’ of ‘Leider’.

Tijds- en plaatsonafhankelijk up to date houden van jouw expertise

In eigen tempo waar en wanneer je wilt laagdrempelig door het jaar heen.

Tijdwinst en extra
borgingmoment voor gebruikers.

Een leercultuur dankzij slim inzetten van e-learning modules.

Binden en boeien vanuit goed werkgeverschap, juist nu op deze krappe arbeidsmarkt.

Met jaarlicentie toegang tot
diepgaande online modules
verdeeld over de programma’s Talent, Team en Leider.Zeer gevarieerde en leuke didactische vormen met video’s, speelse werkvormen, blogs, podcasts, artikelen, toetsen, reflectievragen, challenges en leuke opdrachten.Jouw totale tijdsinvestering per module schatten wij in op twee á drie uur. Daarbuiten kun je natuurlijk overal de verdieping zoeken en zoveel leren als je zelf wilt.


De opdrachten kun je uitwerken in een werkboek, een invulbare pdf dat als bijlage is opgenomen bij iedere module. Zo kan je op een later moment verder gaan waar je gebleven bent.

Na het doorlopen van de gehele module is het werkboek een mooi naslagwerk voor jezelf en kan het dienen als basis voor gesprekken met ons als jouw persoonlijke coach of binnen jouw organisatie.

Je krijgt na het voltooien van een online training een certificaat!

In eigen tempo waar en wanneer je wilt laagdrempelig door het jaar heen.Tijdwinst en extra
borgingmoment
voor gebruikers.Een leercultuur dankzij slim inzetten van e-learning modules.Binden en boeien vanuit goed werkgeverschap, juist nu op deze krappe arbeidsmarkt.Met jaarlicentie toegang tot
diepgaande online modules
verdeeld over de programma’s Talent, Team en Leider.Zeer gevarieerde en leuke
didactische vormen
met video’s, speelse werkvormen, blogs, podcasts, artikelen, toetsen, reflectievragen, challenges en leuke opdrachten.Jouw totale tijdsinvestering per module schatten wij in op twee á drie uur. Daarbuiten kun je natuurlijk overal de verdieping zoeken en zoveel leren als je zelf wilt.De opdrachten kun je uitwerken in een werkboek, een invulbare pdf dat als bijlage is opgenomen bij iedere module. Zo kan je op een later moment verder gaan waar je gebleven bent.Na het doorlopen van de gehele module is het werkboek een mooi naslagwerk voor jezelf en kan het dienen als basis voor gesprekken met ons als jouw persoonlijke coach of binnen jouw organisatie.


null

Je krijgt na het voltooien van een online training een certificaat!

Over Optimaal Talent

Optimaal Talent is sinds 2001 specialist in persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Onze kennis en ervaring hebben wij samengevoegd in 18 modules. Deze online modules bevatten de nieuwste inzichten uit de wereld van Talent Development, Positieve Psychologie, Vitaliteit, NLP, Voice Dialogue, Appreciative Inquiry, Wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid en de laatste toepassingen uit onze coaching- en trainingspraktijk.

De trainers/coaches van Optimaal Talent zijn gecertificeerd en/of aangesloten bij beroeps- en brancheorganisaties zoals NOBCO, CRKBO, Coachfinder, EMCC en VESB.

null

Susan Hoornweg
ASR

“Fijne opbouw met veel afwisseling van de wijze waarop de materie wordt overgedragen en op welke manier je dit in de praktijk kunt toepassen. Vele praktijkvoorbeelden welke het herkenbaar en laagdrempelig maakt voor cursisten om met deze module de eigen uitdaging/problematiek aan (de slag) te gaan.” 


Als je niet over de competenties beschikt die je nodig hebt voor jouw inzetbaarheid, dan heb je op langere termijn een probleem. Het leven lang leren is het nieuwe sociale zekerheidsstelsel.

Een leven lang leren is het nieuwe zekerheidsstelsel.

Anderen over de online modules van Optimaal Talent

Jurgen Schouten, Commercieel Directeur OTFLOW

"Ziet er allemaal erg professioneel uit! In alle Optimaal Talent video’s over de gehele module heen stralen de coaches een enorme professionaliteit, rust en bekwaamheid uit."
Maroesja Vijgenboom, Learning & Development specialist Robeco
"Wat een mooie Academy hebben jullie gemaakt, jullie hebben zo te zien veel werk verzet! Ik vond het heel leuk om in de module te doen ‘Haal meer uit je mentale kracht’ alvast een kijkje te nemen. En ik word ook nieuwsgierig naar de rest. Dit is dus alvast het eerste compliment"

Laagdrempelig door het jaar heen

Altijd online op alle apparaten compatibel

Rijk gevarieerde
didactische lesvormen

Evidence-based

Privacy & AVG-proof


Holistisch

Omliggende
dienstverlening
(coaching, online modules, workshops en adviesgesprek) mogelijk

De trainers/coaches van Optimaal Talent
zijn NOBCO gecertificeerd


De auteurs van de scan hebben zes coaching- en management- boeken geschreven over dit thema

Helpdesk voor vragenLaagdrempelig door het jaar heenAltijd online op alle apparaten compatibelRijk gevarieerde didactische lesvormenEvidence-basedPrivacy & AVG-proofHolistischOmliggende dienstverlening (coaching, online modules, workshops en adviesgesprek) mogelijkDe trainers/coaches van Optimaal Talent zijn NOBCO gecertificeerd


De auteurs van de scan hebben zes coaching- en management- boeken geschreven over dit themaHelpdesk voor vragen

Ben jij houdbaar en toekomstig inzetbaar? Ofwel, ben je courant? Je ontkomt er niet aan om je talent en je expertise up tot date te houden.