Retraite
"Van sluimeren naar sprankelen

-Pak de regie in de 24/7 ratrace-

“De twee belangrijkste dagen in je leven zijn de dag dat je geboren wordt en de dag dat je ontdekt waarom.” 
- Mark Twain

Reconnecting met jezelf

In de 24/7 ratrace is er vaak geen tijd om hierbij stil te staan. Je wordt geleefd door de klok. Door alle verwachtingen. Verplichtingen. Moetjes. Voor je het weet is er weer een dag voorbij. Die dag wordt een week. Een week wordt een maand en een maand wordt een jaar. Je netto levenstijd vliegt voorbij, je hobbelt door, terwijl je intuïtief voelt dat het anders kan. Eigenlijk wel anders moet.

Dan is het tijd voor regie. Voor rust, ruimte en reflectie. Voor dialoog en stilte. Op adembenemende plekken. Tijd voor een inspiratiereis met een slower pace of life.
To reconnect met jezelf en de natuur. In je natuurlijke habitat. Sterker nog, je bent de natuur. Tijd om de betonnen jungle te verruilen voor een echte.

Kortom, een werk-aan-jezelf-trail in Andalusië als springplank naar de beste versie van jezelf!

Bekijk de trailer!

Wat levert de retraite je op?

Je krijgt handvatten voor reflectie op je vitaliteit. Je verkent alle perspectieven van je mentale welzijn, gezondheid en lifestyle, zowel in privé als werk.

Je versterkt je zelfkennis, positieve mindset en zelfvertrouwen.

Je krijgt een concreet stappenplan om stappen te zetten in je gewenste ontwikkeling, verandering of transformatie die je onder begeleiding gaat uitwerken.

Je leert open te staan voor nieuwe perspectieven en daarmee uit je comfortzone te komen. 

Je laadt jezelf op in de natuur door de goede dingen die Moeder Natuur voor ons heeft gecreëerd. 

Je krijgt antwoord op vragen als: Wat is nu echt belangrijk? Waar wil ik op terugkijken als ik met pensioen ga? Wat wil ik veranderen zodat de kwaliteit van mijn leven toeneemt?

Wat levert de retraite je op?


Je krijgt handvatten voor reflectie op je vitaliteit. Je verkent alle perspectieven van je mentale welzijn, gezondheid en lifestyle, zowel in privé als werk.Je versterkt je zelfkennis, positieve mindset en zelfvertrouwen.Je krijgt een concreet stappenplan om stappen te zetten in je gewenste ontwikkeling, verandering of transformatie die je onder begeleiding gaat uitwerken.Je leert open te staan voor nieuwe perspectieven en daarmee uit je comfortzone te komen.Je laadt jezelf op in de natuur door de goede dingen die Moeder Natuur voor ons heeft gecreëerd. Je krijgt antwoord op vragen als: Wat is nu echt belangrijk? Waar wil ik op terugkijken als ik met pensioen ga? Wat wil ik veranderen zodat de kwaliteit van mijn leven toeneemt?

Voor wie?

Deze 5-daagse retraite is voor iedereen die aan de slag wil met zijn Persoonlijk Leiderschap. Of je net een paar jaar werkt, ervaren professional, zzp’er, ondernemer of (toekomstig) leidinggevende bent. Dit is een aanrader voor iedereen die aan de slag wil met zijn dromen en ambities, slagvaardigheid, vitaliteit, geluk en werkgeluk. In zijn leven en loopbaan. Weg uit de waan van de dag. Gericht op bruisende vitaliteit. Met meer impact bij je vurig gewenste doelen.
Soms is het nodig om een stap terug te doen en het grotere plaatje te bekijken. Juist door vanuit een afstand het geheel te overzien, kun je betere inzichten krijgen en beslissingen nemen. En ben je meer ontvankelijk voor inspiratie, nieuwe inzichten en perspectieven.

Kortom, een 5-daags bruistablet om je mooiste leven te leven!

Retraite 

'Van sluimeren
naar sprankelen'

€ 2.699,-

excl. BTW en vliegkosten

Data & Locatie

8 t/m 12 november 2024

Malaga

Ja, ik ga mee op retraite!

Aanmelden retraite

Wil je je direct aanmelden?
Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Vrijblijvende intake

Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je je aanmeldt? Ook dat kan natuurlijk! Vraag hier vrijblijvend een (online) intake aan en beslis dan of je meegaat.

Aanmelden retraite

Wil je je direct aanmelden?
Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Informatie aanvragen

 

Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je je aanmeldt? Ook dat kan natuurlijk!