Viktor Steijger benoemd in de RVC Inge de Bruin zwembad
06 juni 2024 
in Nieuws

Viktor Steijger benoemd in de RVC Inge de Bruin zwembad

Viktor Steijger is maandag 3 juni gestart als commissaris in de Raad van Commissarissen van het Inge de Bruijn Zwembad. Oud-voorzitter Job Hoogendoorn en Pernette Osinga namen beiden afscheid vanwege het einde van hun termijn. Daarnaast is Rob Roos, onder meer ondernemer en lid van het Europees Parlement, toegetreden. De 4-koppige RvC is nu verder compleet met Inge de Bruijn en Leon van der Wilk als nieuwe voorzitter van de RVC.  
Drijfveer van Viktor
“Het Inge de Bruijn zwembad is voor mij een prachtige sportaccommodatie en ontmoetingsplaats met een iconische naamgever. Ik vind het een geweldige eer om maatschappelijk mijn steentje bij te dragen aan de leefbaarheid en cultuur van sporten en bewegen in mijn eigen gemeente. Ik heb sport, vitaliteit en verbinding zeer hoog in het vaandel staan en het zwembad vervult hierin in brede zin een sleutelrol. Ik zie het ook als een mooie uitdaging de directeur en het managementteam vanuit mijn toezichthoudende rol te adviseren en te versterken met mijn achtergrond en specialismen HR, Management, Marketing & Communicatie gericht op m.n. organisatie-, team- en talentontwikkeling”, aldus Viktor Steijger.

Achtergrond Viktor
Beroepsmatig is Viktor sinds 2001 oprichter en eigenaar van het training & coaching bureau Optimaal Talent. Hij schreef samen met zijn drielingbroers zeven managementboeken over vitaliteit en wendbaarheid, talent-, teamontwikkeling en leiderschap. Hij behaalde onder meer het executive General Management masterdiploma aan de Rijksuniversiteit Groningen. Viktor is in Barendrecht momenteel ook actief als coördinator bij de 35+ van de BVV Barendrecht, de grootste interne 35+ competitie van Nederland en was recent bestuurslid Technische Zaken bij de vv Heerjansdam.
Nieuwe samenstelling RVC met aandeelhouders en directeur.
Vanaf links: wethouder Lennart van der Linden, directeur John van den Burg, oud-voorzitter Job Hoogendoorn, nieuwe voorzitter Leon van der Wilk, Inge de Bruijn, wethouder Margot Stolk, Viktor Steijger en Rob Roos. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen