Optimaal Talent pakt 3e kampioenstitel 35+
optimaaltalent
14 juni 2022 
in Nieuws

Optimaal Talent pakt 3e kampioenstitel 35+

Angstgegner

Aanvoerder Viktor Steijger (49) na afloop: “Vandaag weer ‘n heerlijk moment in mijn en ons rijke voetballeven. Voor de derde keer alweer die felbegeerde en zwaarbevochten titel na een knetterspannende pot. Die bol stond van spanning, tactiek, geduld, concentratie en winnersmentaliteit. In een mannelijke krachtmeting met de ijzersterke en superfanatieke mannen van Van Zwitserland, de voor ons tot dusver schier onverslaanbare titelhouder. Het voelde voor ons een beetje als “Rocky tegen Drago”. Immers, we wisten nog nooit van ze te winnen. Voor ons een echte Angstgegner dus. Maar mensen kinderen, wat voelt winnen lekker. Zeker met zo’n zalig dreamteam met enorme teamspirit, bezieling en gedrevenheid. ‘Drie uit vijf: onze derde titel in de vijf seizoenen, buiten coronatijd, dat we sinds 2015/2016 meedingen om het klatergoud. Met spelers nog wel die gemiddeld ruim 12 jaar ouder waren dan de andere finalisten. Dat telt zwaar mee op deze leeftijd. Ben onbeschrijflijk trots op ons team. De beker is weer thuis.”

 Teamcoaching ook in de sport praktiseren

De twee drielingbroers Viktor en Stephen Steijger, zijn oprichters van en (team)coaches bij Optimaal Talent, een bureau voor talent, team- en organisatieontwikkeling in Oud-Beijerland. “In ons dagelijkse werk coachen we mensen en teams bij persoonlijke effectiviteit, talent- en teamontwikkeling. En dan is het juist zo leuk ons gedachtengoed en werkwijze te praktiseren op het sportveld en in de kleedkamer. En te ervaren hoe fijn en voldaan het voelt deel uit te maken van een hecht en team dat gewilde prijzen pakt!”, aldus Stephen Steijger.

Grootste competitie van Nederland

De Renes 35+ competitie bestaat al 22 jaar, is een 7x7 competitie op kunstgras en bestaat uit 25 teams en uit ruim 250 spelers en is de grootste 35+ competitie van Nederland. Naast uiteraard onderlinge leuke en spannende wedstrijden, staat gezelligheid, broederlijkheid en sportiviteit centraal en wordt ook de 3e helft gekoesterd in de BVV-kantine. Er zitten vroegere selectiespelers bij met een betaald voetbalcarrière in de topklasse, eredivisie en zelfs de Premier League.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de schrijver
optimaaltalent
Reactie plaatsen