MDIEU-subsidie

LAATSTE SUBSIDIEKANS NAJAAR 2024!
De Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU) van het Ministerie van SZW biedt gemeenten en organisaties de mogelijkheid tot financiële ondersteuning voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werkenden bevorderen. De deadline voor het indienen is 2 september 2024.

Waar is deze subsidie voor bedoeld?
De Nederlandse overheid investeert in arbeidsorganisaties om concurrentievoordeel te behouden. Met aankomende veranderingen en uitdagingen, zoals veranderende banen, zijn subsidies beschikbaar voor loopbaanontwikkeling en vitaliteit. De MDIEU-subsidie is bedoeld om werkenden zo lang mogelijk gezond, gemotiveerd en productief te houden en geeft een waardevolle impuls aan initiatieven binnen jouw organisatie die hieraan bijdragen. Zo blijven mensen actief in geschikte banen en wordt uitval door geestelijke of fysieke ongemakken verminderd.

Alle informatie vind HIER.


Interesse?
Wij kunnen jou ontzorgen bij het indienen en begeleiden van de subsidieaanvraag en bij het uitvoeren van de beoogde activiteiten zodat jullie optimaal gebruik kunnen maken van deze subsidie. Plan vanaf juni/juli tot uiterlijk half augustus een afspraak in om je verder te laten informeren. Daarna kunnen jullie besluiten of jullie voor de subsidie willen gaan. We hebben dan nog genoeg tijd om een knelpuntenanalyse, een activiteitenplan en de subsidieaanvraag voor te bereiden.

Bekijk HIER wat Optimaal Talent voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik HIER om een afspraak in te plannen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen