"Wereldtalent"


€ 24,95 exclusief verzendkosten

verschijningsdatum 27-06-2008

Auteurs: Viktor Steijger en Stephen Steijger |

Uitgever: eigen beheer| ISBN: 9789058710994 |  Aantal pagina's: 222

Haal het beste uit jezelf én je carrière 

Opleidingen volgen, werken aan je zwakke kanten, productiever worden, kasten vol boeken lezen, trainingen doen, survivaltochten overleven en zo maar door... Om je te kunnen ontwikkelen kun je het zo gek niet bedenken, maar het enige wat helpt om succesvol te worden, zo blijkt uit menig nationaal en internationaal onderzoek, is middenin je kracht gaan staan: doen waar je echt goed in bent...woekeren met je talenten dus!
Maar... hoe doe je dat? Wat is jouw speciale talent? Hoe kun je werk doen dat je én leuk vindt, én waar je goed in bent én waarvoor je ook nog eens goed beloond én gewaardeerd wordt? En wat gebeurd er eigenlijk als je je talent niet benut, optimaal ontwikkelt of zelfs verwaarloost? Talent is een van je kostbaarste bezittingen. Het is wat jou uniek maakt. 
In Wereldtalent leer je hoe jij als je eigen loopbaanadviseur en zelfmanager, je unieke talenten kunt ontdekken, ontplooien en openbaren.
In Wereldtalent staat de wereld van jouw talenten centraal. Het biedt je praktische handvatten en een stappenplan voor jouw werksituatie en verdere loopbaan. Met jouw zes 'talentfacetten' (missie, identiteit, overtuigingen, kennis, vaardigheden en gedrag) stel je stap voor stap jouw talentontwikkelingsplan vast: doel, strategie, investeringen en tijdspad van je loopbaan.
Met Wereldtalent trek je alles uit de kast en kun je starten met het beste uit jezelf en uit je loopbaan te halen.
Waar wacht je nog op!

Over de auteurs

Viktor Steijger (1973) -op de foto rechts- is al sinds 2001 trainer, (team) coach en mede- oprichter van Optimaal Talent BV. Dagelijks vervult hij met veel plezier en gedrevenheid de rol van (executive) teamcoach, trainer en 1-op-1 coach. Aan de Rijksuniversiteit Groningen voltooide hij de executive-studie Master of General Management (MGM), waarbij hij zich onder meer specialiseerde in de disciplines talentmanagement en verandermanagement. Zijn grootste voldoening en genoegen in een notendop: ‘Het is een groot voorrecht om mensen en teams een stap vooruit te helpen. Bouwen aan talenten en teams is het leukste wat er is!’

Stephen Steijger (1973) -op de fotolinks- is al sinds 2001 mede- oprichter, managing partner, (team) coach en opleider van Optimaal Talent BV. Stephen is bij de VU opgeleid Executive Coach en is geaccrediteerd senior NOBCO-coach. Hij wordt ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven. Hij publiceerde eerder al 40 vakpublicaties en 6 managementboeken over thema’s als persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en wendbaarheid. Zijn dagelijkse inzet komt voort uit een diepgewortelde missie om talent- en teamontwikkeling te bevorderen en resultaatgerichtheid te vergroten, alles in dienst van organisatieontwikkeling. Zijn drijfveer? "Mensen hebben meer in hun mars en ik help hen om dat potentieel volledig te benutten." Zijn motto luidt dan ook niet voor niets: ’Niet vinken, maar vonken’!