NIEUW BOEK!

'Van Sluimeren naar Sprankelen'


€ 27,50 (incl. verzendkosten)

1e druk, januari 2024

Auteurs: Viktor Steijger, Stephen Steijger, Erik Steijger, Arjan Jansen van 't Land | 

Uitgever: Kloosterhof Neer BV | ISBN13: 9789078876427 |  Aantal pagina's: 108

NIEUW!
Sprankelkaartenset

Versterk jouw persoonlijk leiderschap of dat van je team met de
28 Sprankelkaarten!

Deze kaartenset is gebaseerd op het boek
‘Van Sluimeren naar Sprankelen’ (2024).


Samen met het boek, de daarbij behorende VitaliTrend®-scan en de Sprankelkaarten, vormt dit geheel de complete Sprankel toolbox. Deze toolbox is een must-do voor iedereen die het potentieel in zichzelf en anderen wil ontketenen.


De Sprankelkaarten wijzen voor zich. Iedere kaart heeft een afbeelding op de voorkant en op de achterkant een concreet en activerend groeistappenplan om direct in actie te komen en verandering teweeg te brengen.

De kaartenset bestaat uit 28 werkvormen met ieder een verwijzing naar een thema uit het boek voor verdieping.


€ 24,99 (excl. verzendkosten)

1e druk, januari 2024


Auteurs: Viktor Steijger, Stephen Steijger, Erik Steijger, Arjan Jansen van 't Land | 

Uitgever: van Driel Grafisch| EAN: 9789078876434 | Losbladig:  62

Bekijk de trailer 

Kom aan het stuur om jezelf of je team naar nieuwe hoogten te tillen!

In een wereld vol uitdagingen die constant in beweging is, zijn onze eigen innerlijke kompas en leiderschapsvaardigheden van onschatbare waarde. Dit boek onthult de geheimen van effectief persoonlijk leiderschap, duurzame vitaliteit en klinkende resultaten.
"Van Sluimeren naar Sprankelen" is een bron van inspiratie, een kompas en een mentor voor iedereen die verlangt naar meer positieve energie en kracht. Of je nu een leidinggevende, coach of professional bent, dit boek biedt een schat aan inzichten en praktische handvatten. Ontdek hoe. De auteurs, doorgewinterde coaches in hart en ziel, introduceren het concept van het 'Klavertje Zeven' - jouw sleutel tot werkplezier, geluk en vitaliteit. 
Ben je klaar om jezelf nog beter te leiden? Dit boek biedt jou een plan voor groei, ontwikkeling, ja zelfs transformatie. In deel 1 word je uitgedaagd om diep in de spiegel van zelfreflectie te kijken. Geen vage voornemens hier - de auteurs weten dat doelloze intenties slechts teleurstellingen in de toekomst creëren. Daarom presenteert dit boek een concreet en activerend groeistappenplan om direct in actie te komen en echte verandering teweeg te brengen.
Deel 2 neemt je mee op een aangrijpende reis door het waargebeurde en boeiende 'roman-achtige' verhaal van Edwin Swarthoedt. Hier komen alle inzichten, handvatten en tips tot leven in een verhaal dat je meesleept en inspireert. Als leidinggevende of persoonlijk leider leer je hoe je deze waardevolle lessen naadloos kunt integreren in je dagelijkse praktijk.
"Van Sluimeren naar Sprankelen" is een must-read voor iedereen die het potentieel in zichzelf en anderen wil ontketenen. Het onnodig sluimeren van talent is niet langer acceptabel - het is tijd om te schitteren! Leer hoe de balans tussen welzijn en resultaat de sleutel is om je doelen te bereiken. Dit boek is jouw bruistablet voor groei en impact.

Inkijkexemplaar:

Lees alvast de inleiding en hoofdstuk 1

Wil je meerdere boeken tegelijk bestellen? 


Dan ontvang je een staffelkorting:
5% korting vanaf 10 stuks | 10% korting vanaf 30 stuks | 15% korting vanaf 100 stuks.

Over de auteurs

Viktor Steijger (1973) - op de foto 2e van rechts - is al sinds 2001 trainer, (team) coach en mede- oprichter van Optimaal Talent BV. Dagelijks vervult hij met veel plezier en gedrevenheid de rol van (executive) teamcoach, trainer en 1-op-1 coach. Aan de Rijksuniversiteit Groningen voltooide hij de executive-studie Master of General Management (MGM), waarbij hij zich onder meer specialiseerde in de disciplines talentmanagement en verandermanagement. Zijn grootste voldoening en genoegen in een notendop: ‘Het is een groot voorrecht om mensen en teams een stap vooruit te helpen. Bouwen aan talenten en teams is het leukste wat er is!’

Stephen Steijger (1973) - op de foto het meest rechts - is al sinds 2001 mede- oprichter, managing partner, (team) coach en opleider van Optimaal Talent BV. Stephen is bij de VU opgeleid Executive Coach en is geaccrediteerd senior NOBCO-coach. Hij wordt ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven. Hij publiceerde eerder al 40 vakpublicaties en 6 managementboeken over thema’s als persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en wendbaarheid. Zijn dagelijkse inzet komt voort uit een diepgewortelde missie om talent- en teamontwikkeling te bevorderen en resultaatgerichtheid te vergroten, alles in dienst van organisatieontwikkeling. Zijn drijfveer? "Mensen hebben meer in hun mars en ik help hen om dat potentieel volledig te benutten." Zijn motto luidt dan ook niet voor niets: ’Niet vinken, maar vonken’!
 

Arjan Jansen van ‘t Land (1961) - op de foto 2e vanaf links - is zelfstandig (business) coach en trainer. Zijn dagelijkse opdrachten als zelfstandige professional: training en coaching op het gebied van gedragsstijlen en drijfveren, werkgeluk, loopbaanontwikkeling en (persoonlijk) talentmanagement. Hij is van een coachee en deelnemer bij Optimaal Talent uitgegroeid tot een businesspartner van het bureau. ‘Door te doen waar je écht goed in bent, word je de beste versie van jezelf.’

Drs. Erik Steijger MBA (1973) - op de foto 1e vanaf links - is van huis uit bedrijfseconoom en heeft ruim 25 jaar managementfuncties vervuld bij Ahold, Tetra Pak en Continental Bakeries, Desso en Geostick in verschillende disciplines in binnen-en buitenland, waaronder Egypte en Italië. Hij heeft daar onder andere geleerd om met een andere bril te kijken naar een vreemde cultuur. Momenteel is hij werkzaam als Commercial Director Flexible Packaging bij SIG Europa. Een rode draad in zijn carrière is zijn gedrevenheid om de lat steeds hoger te leggen op gebieden zoals sales & marketing, strategie, verandermanagement en talentmanagement. Het is zijn volle overtuiging dat je juist vanuit de invulling van je baan een betekenisvol verschil kunt maken voor de maatschappij.