Module 2
MENSEN LEREN LEZEN

-Mensen professioneel observeren, hun beweegredenen beter doorzien-

2-daagse training

“Veel mensen missen het moment en gaan verder op de inhoud.”

Inleiding

Mensen professioneel observeren, hun beweegredenen beter doorzien en de onderstroom op tafel krijgen.

Het gezicht geeft onbewust veel informatie en gedrag door. Mis jij ook veel van wat er bij de ander gebeurt? Heb jij ook wel eens het gevoel dat datgene waar het echt om gaat, niet op tafel komt?  Weet jij hoe je in één oogopslag ziet wat iemand niet zegt? Ken jij jouw blinde vlek hoe je onder druk functioneert?

Tijdens deze training ontdek je vaardigheden om snel en doeltreffend emoties, onuitgesproken taal en gedachten te doorgronden bij de ander. Kortom: de onderstroom op tafel te krijgen! Je leert hoe je kunt wegblijven van communiceren op de inhoud als je merkt dat er meer speelt tijdens gesprekken. Je wordt expert in het lezen van non-verbale signalen. Wij geloven erin dat je met je EQ-skills het verschil kunt maken.

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om jezelf te leiden om doelen te realiseren zowel zakelijk als privé. De kern van persoonlijk leiderschap is zelfkennis en het vergroten van je proactiviteit en effectiviteit. Het gaat erom dat je je bewust bent van je talenten, kwaliteiten, valkuilen en gedragspatronen. De 10-daagse leergang Persoonlijk Leiderschap bestaat uit vijf modules van twee trainingsdagen, waaronder deze
2-daagse training Mensen leren lezen.

MELD JE AAN

Wat ga je leren?

Je krijgt inzicht in je Persoonlijke Non-verbale Repertoire (PNT), gebaseerd op het wetenschappelijk gedachtengoed van prof. dr. Agneta Fischer (Universiteit van Amsterdam)

Je leert jouw blinde vlekken kennen, hoe je je onder druk gedraagt. 

Je krijgt inzicht in de zeven universele micro expressies gebaseerd op de gevalideerde onderzoeken van Paul Ekman.

Je leert de psychologie van het liegen.

Je krijgt inzicht in jouw ware voorkeursstijl van de vier stress-responses: Fight, Flight, Freeze en Tend to be a friend.

Je komt sneller tot de kern in een gesprek en dialogen gaan waar het echt over gaat.

Je leert impact te maken met jouw optimale powerpose. 

Je herkent non-verbale spanningssignalen op bij je gesprekspartner waarop je kan anticiperen. Je hebt een beslissende voorsprong in gesprekken doordat je zaken ziet die anderen niet (willen) prijsgeven. 

Wat ga je leren?

null

Je krijgt inzicht in je Persoonlijke Non-verbale Repertoire (PNT), gebaseerd op het wetenschappelijk gedachtengoed van prof. dr. Agneta Fischer (Universiteit van Amsterdam)Je leert jouw blinde vlekken kennen, hoe je je onder druk gedraagt. Je krijgt inzicht in de zeven universele micro expressies gebaseerd op de gevalideerde onderzoeken van Paul Ekman.Je leert de psychologie van het liegen.Je krijgt inzicht in jouw ware voorkeursstijl van de vier stress-responses: Fight, Flight, Freeze en Tend to be a friend.


Je komt sneller tot de kern in een gesprek en dialogen gaan waar het echt over gaat.


Je leert impact te maken met jouw optimale powerpose. 


null

Je herkent non-verbale spanningssignalen op bij je gesprekspartner waarop je kan anticiperen. Je hebt een beslissende voorsprong in gesprekken doordat je zaken ziet die anderen niet (willen) prijsgeven. Voor wie?

Voor als je jezelf nog beter wilt leiden. Of goed voor jezelf, de ander en de omgeving wil zorgen. En wilt werken aan je valkuilen en je effectiviteit. Ofwel, een 2-daagse training voor jou om mensen nog beter te leren lezen!

Mensen leren lezen

€ 1.095,- per 

2-daagse module

excl. BTW

Data & Locatie

05 en 19 maart 2024

Hoeksche Waard/Rotterdam
JA, IK MELD ME AAN

Aanmelden training

Wil je je direct aanmelden?
Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

We helpen je graag verder.

Aanmelden training

Wil je je direct aanmelden?
Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

We helpen je graag verder.