Module 2
Versterk de vitaliteit van jezelf en anderen

1-daagse training

“Fysieke en mentale vitaliteit is de basis voor succes.”

Inleiding

De leergang Coachend Leiderschap – Next Level bestaat uit vijf modules van in totaal 8 trainingsdagen. Dit programma versterkt je Coachend leiderschap. Het bevat de nieuwste inzichten uit de wereld van Talent Development, Positieve Psychologie, Vitaliteit, NLP, Voice Dialogue, Appreciative Inquiry, Wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid en de laatste toepassingen uit onze coaching- en trainingspraktijk.

De leergang Coachend Leiderschap wordt vormgeven aan de hand van het 5V-model, waarbij we ingaan op de V’s van Vitaliteit, Visie, Vertrouwen, Verbindend vermogen en Versie. Zie afbeelding.

De centrale insteek is: ‘Leer in dit leiderschapsprogramma de vijf onderscheidende succesfactoren kennen van hoogwaardig Coachend Leiderschap.’ Je kunt de vijf modules ook als losse trainingen volgen.

Over de module
‘Versterk de vitaliteit
van jezelf en anderen’

Je krijgt een glasheldere wendbaarheids-/vitaliteitscheck, zoals inzicht in gezonde voeding, beweging en rustmomenten en leert beter omgaan met stress, energievreters en energiegevers en vooral gezonder en meer in balans te leven en te werken. Waar liggen er gevaren voor spanning, stressfactoren? En waar liggen aanknopingspunten voor bevlogenheid? Voor jezelf en degenen die je begeleidt of aanstuurt.

Wat ga je leren?

Je bespreekt je vitaliteit in meest brede zin met het integrale vitaliteitsrapport Diamantwijze® en het boek Wendbaar Werken – coachen bij vitaliteit en werkgeluk.

Je krijgt handvatten en tips voor balans, energiegevers/-vreters, focus skills.Je verdiept je in je leefgewoontes en onderzoekt manieren voor een (meer) gezonde lifestyle.


Je krijgt een concreet ontwikkel- en actieplan voor je eigen houdbaarheid op het gebied van vitaliteit, plezier en werkgeluk.


Wat ga je leren?

null

Je bespreekt je vitaliteit in meest brede zin met het integrale vitaliteitsrapport Diamantwijze® en het boek Wendbaar Werken – coachen naar vitaliteit en werkgeluk.


null

Je krijgt handvatten en tips voor balans, energiegevers/-vreters, focus skills.


null

Je verdiept je in je leefgewoontes en onderzoekt manieren voor een (meer) gezonde lifestyle.


null

Je krijgt een concreet ontwikkel- en actieplan voor je eigen houdbaarheid op het gebied van vitaliteit, plezier en werkgeluk.

Voor wie?

Als je je coachend leiderschap wil versterken in je huidige situatie of een baan of rol wil vervullen als leidinggevende, coach, coördinator of (project)manager. Ofwel, iedere professional, ZZP-er en (toekomstig) leidinggevende die zijn of haar vak serieus neemt en die wil bijdragen aan de effectiviteit van zichzelf en die van anderen die hij of zij aanstuurt, begeleidt of coacht.

Versterk de vitaliteit

van jezelf en anderen

€ 599,- per 1-daagse module

excl. BTW

Data & Locatie

21 juni 2024

Hoeksche Waard/Rotterdam

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

We helpen je graag verder.