'Blij(f) Wendbaar'


€ 26,50 (incl. verzendkosten)

verschijningsdatum 31-03-2021

Auteurs: Viktor Steijger, Stephen Steijger, Arjan Jansen van 't Land | 

Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam | ISBN: 9789024438402 |  Aantal pagina's: 205

Bevlogen aan het werk met jezelf, 

je team en je organisatie

Een routekaart op weg naar meer werkplezier en betere resultaten.
Wie in zijn comfortzone blijft zitten, zal nooit groeien! Hoe komt het dat sommige mensen niet doorgroeien? Waarom stagneren pogingen om de volgende stap te maken naar een resultaatgericht en zelforganiserend team? Aan welke knoppen kunnen leidinggevenden draaien om anderen te helpen een stap vooruit te maken?
Dit boek is een routekaart voor (loopbaan-, team- en job-) coaches, adviseurs en trainers die professionals begeleiden om bevlogen en wendbaar te werken. Met hun persoonlijk leiderschap en als onderdeel van een team of organisatie. Aan de hand van vier domeinen - ontwikkeling van talent, team, leiderschap en organisatie - kunnen mensen doorgroeien naar the next level. Zo helpen ze niet alleen zichzelf, maar ook anderen om met meer plezier betere resultaten te behalen. Het boek staat boordevol met praktijkvoorbeelden, interventies en twintig praktische (zelf)coachopdrachten.

Blij(f) Wendbaar is een must voor elke coach en coachend leidinggevende die het positieve verschil wil helpen maken. Die met wendbaarheid, vitaliteit en sturend op werkgeluk en bevlogenheid optimale impact wil hebben. 


Dit boek wijst de weg. Het reikt gereedschappen aan om tot een andere werkwijze te komen die bruikbaar zijn in de nieuwe toekomst met daarbij behorende aanpak. Het gaat om helpen om zelfvertrouwen van mensen te versterken. 

- Jan Terlouw -

Inkijkexemplaar:

Lees alvast het voorwoord en de inleiding 

Wil je meerdere boeken tegelijk bestellen? 


Dan ontvang je een staffelkorting:
5% korting vanaf 10 stuks | 10% korting vanaf 30 stuks | 15% korting vanaf 100 stuks.

Over de auteurs

Viktor Steijger (1973) - op de foto links - is al sinds 2001 trainer, (team) coach en mede- oprichter van Optimaal Talent BV. Dagelijks vervult hij met veel plezier en gedrevenheid de rol van (executive) teamcoach, trainer en 1-op-1 coach. Aan de Rijksuniversiteit Groningen voltooide hij de executive-studie Master of General Management (MGM), waarbij hij zich onder meer specialiseerde in de disciplines talentmanagement en verandermanagement. Zijn grootste voldoening en genoegen in een notendop: ‘Het is een groot voorrecht om mensen en teams een stap vooruit te helpen. Bouwen aan talenten en teams is het leukste wat er is!’

Stephen Steijger (1973) - op de foto het meest rechts - is al sinds 2001 mede- oprichter, managing partner, (team) coach en opleider van Optimaal Talent BV. Stephen is bij de VU opgeleid Executive Coach en is geaccrediteerd senior NOBCO-coach. Hij wordt ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven. Hij publiceerde eerder al 40 vakpublicaties en 6 managementboeken over thema’s als persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en wendbaarheid. Zijn dagelijkse inzet komt voort uit een diepgewortelde missie om talent- en teamontwikkeling te bevorderen en resultaatgerichtheid te vergroten, alles in dienst van organisatieontwikkeling. Zijn drijfveer? "Mensen hebben meer in hun mars en ik help hen om dat potentieel volledig te benutten." Zijn motto luidt dan ook niet voor niets: ’Niet vinken, maar vonken’!
 

Arjan Jansen van ‘t Land (1961) - op de foto in het midden - is zelfstandig (business) coach en trainer. Zijn dagelijkse opdrachten als zelfstandige professional: training en coaching op het gebied van gedragsstijlen en drijfveren, werkgeluk, loopbaanontwikkeling en (persoonlijk) talentmanagement. Hij is van een coachee en deelnemer bij Optimaal Talent uitgegroeid tot een businesspartner van het bureau. ‘Door te doen waar je écht goed in bent, word je de beste versie van jezelf.’