Module 5
Professioneel afgrenzen en zelfverzekerder worden

-Zo leer je nee-zeggen en afgrenzen met behoud van relaties-

2-daagse training

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg” 
- Albert Einstein

Inleiding

Loop jij vaak over je grenzen heen? Ben je niet zo goed in staat om goed voor jezelf te zorgen naar anderen? Heb je last van sluimerende frustraties, ergernissen of onderhuidse conflicten? Wil je dit onuitgesproken ‘gedoe’ op tafel krijgen op een goede manier? Wil je ‘geweldloos’ leren zeggen wat je echt dwarszit?

Leer meer regie te nemen in je opdrachtnemerschap. Voorkom onnodige stress en bescherm jezelf zonder dat je jezelf in de problemen brengt! Grenzen overschrijden is dé nummer 1 veroorzaker van spanningsvolle situaties. Kortom: leer je hoe je met jouw soft skills het verschil kunt maken.

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om jezelf te leiden om doelen te realiseren zowel zakelijk als privé. De kern van persoonlijk leiderschap is zelfkennis en het vergroten van je pro-activiteit en effectiviteit. Het gaat erom dat je je bewust bent van je talenten, kwaliteiten, valkuilen en gedragspatronen. De 10-daagse leergang Persoonlijk Leiderschap bestaat uit vijf modules, waaronder deze 2-daagse training "Professioneel afgrenzen en zelfverzekerder worden”.

MELD JE AAN

Wat ga je leren?

Hoe je op een gezonde en assertieve manier met jouw grenzen omgaat zodat niemand (inclusief jezelf) ze overschrijdt.

Meer en gelijkwaardig optreden in zakelijke relaties. Leer voor jezelf te zorgen zonder de relatie met de ander te schaden. 

Inzicht krijgen in je eigen grenzen.

Meer je plek en je positie innemen. Meer handelen naar je invloedsfeer en effectiever worden in werk en privé.

Je leert hoe je kunt wegblijven van communiceren op de inhoud als je merkt dat er meer speelt tijdens lastige gesprekken. 

Je leert hoe je waarneemt zonder oordeel, je ware gevoelens uit te drukken, te zeggen wat je behoefte is en hoe je een concreet verzoek doet. Kortom: verbeter relaties door meer verbindend te communiceren

Wat ga je leren?


Hoe je op een gezonde en assertieve manier met jouw grenzen omgaat zodat niemand (inclusief jezelf) ze overschrijdt.Meer en gelijkwaardig optreden in zakelijke relaties. Leer voor jezelf te zorgen zonder de relatie met de ander te schaden. Inzicht krijgen in je eigen grenzen.Meer je plek en je positie innemen. Meer handelen naar je invloedsfeer en effectiever worden in werk en privé.Je leert hoe je kunt wegblijven van communiceren op de inhoud als je merkt dat er meer speelt tijdens lastige gesprekken. Je leert hoe je waarneemt zonder oordeel, je ware gevoelens uit te drukken, te zeggen wat je behoefte is en hoe je een concreet verzoek doet. Kortom: verbeter relaties door meer verbindend te communiceren.

Voor wie?

Iedereen die moeite heeft met nee-zeggen en hiermee regelmatig zijn grenzen overschrijdt. 

Professioneel afgrenzen en zelfverzekerder worden

€ 1.199,- per 

2-daagse module

excl. BTW

Data & Locatie

19 en 26 juni 2024

Hoeksche Waard/Rotterdam
MELD JE AAN VOOR: Professioneel afgrenzen en zelfverzekerder worden

Aanmelden training

Wil je je direct aanmelden?
Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

We helpen je graag verder.

Aanmelden training

Wil je je direct aanmelden?
Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

We helpen je graag verder.