Leiderschap: benutten van talent, kennis en vaardigheden

Als mensen ingezet worden op hun sterke punten, is de kans zes keer zo groot dat zij echt betrokken zijn bij de organisatie waar zij voor werken en echt bijdragen aan de realisatie van de doelen van de organisatie. Teams waarvan de individuele leden worden ingezet op hun sterke punten zijn 12,5% productiever. Dit leidt tot minder ongewenst verloop, een lager (ziekte)verzuim en meer werkplezier voor de medewerkers dan gemiddeld.

Voor medewerkers binnen organisaties, ZZP’ers en (toekomstige) leidinggevenden hebben we een NEXT LEVEL leiderschapsprogramma ontwikkeld.  Deze unieke en stevige training levert je inspiratie en een dieper inzicht op in jezelf. De focus ligt niet alleen op het verkennen, versterken en uitbreiden van je eigen kwaliteiten en potentieel, maar ook op het benutten van sterke punten van collega’s en je team. Hierdoor gaan ook anderen met meer plezier betere resultaten behalen.

Kortom: een win-win situatie als je kijkt naar werkplezier, ziekteverzuim en verloop.

To the Next Level bevat de nieuwste inzichten en tools op het gebied van leiderschap en ontwikkeling en is grotendeels gestoeld op recent wetenschappelijk onderzoek. De theorie wordt op een praktische en leuke manier aangereikt waardoor versneld leren centraal staat.

Tot en met 27 augustus geven we bij inschrijving een korting van € 200. De talentinvestering bedraagt dan € 2.795,- in plaats van € 2.995,- (exclusief BTW).

Voor particulieren geldt 0% in verband met onze CRKBO-registratie.

Meer informatie of inschrijven voor To the next level klik HIER