2020 gaat de geschiedenis in als een veelbewogen jaar.

Een jaar waarin we tijdens de lockdown en alle coronamaatregelen flink zijn en nog steeds worden getest op wendbaarheid.
Blijf je hangen in klagen en afwachten of kies je voor aanpakken?

Neem de regie in eigen hand!
Bijvoorbeeld door het volgen van één van onze open trainingen.

Open trainingen 2021
Wij bieden een interessant programma open trainingen gericht op talentontwikkeling en wendbaarheid.

Praten als brugman: leer om je ideeën en standpunten krachtiger over te brengen. Naast gelijk hebben ook gelijk krijgen!

Realiseer je dromen met NLP: denken in mogelijkheden en omzetten in acties; de kracht van positivisme en omdenken.

Relaxt werken met focus: krijg grip op je timemanagement voor meer plezier, overzicht en balans in je werk.

Regisseur van leven en loopbaan: een mix van inzichten, tips, actiepunten en handvatten voor meer wendbaarheid op je werk en in je loopbaan!

Grenzen stellen, vergroot je zelfvertrouwen: assertief zijn = je grenzen aangeven en beschermen, aan de slag met je werkgewoonten, mindset, gedrag en communicatiestijl.

Mensen leren lezen: communicatie gaat niet alleen over verbaal, maar de non-verbale wereld is zeker zo belangrijk. Leer via gedragsobservatie herkennen wat iemand niet zegt!

Breng jezelf ’to the next level’: leiderschapstraining of een werk-aan-jezelf-week als springplank naar jezelf ontwikkelen op persoonlijk, coachend en resultaatgericht leidinggeven

Certificeringstraining ‘Wendbaar Werken‘: leer hoe je mensen of teams kunt begeleiden in wendbaar werken

Door te klikken op de naam van de training vind je alle informatie en geplande trainingsdata.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Deze trainingen kunnen natuurlijk ook in-company verzorgd worden of in een 1-op-1 coachingstraject. Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden: 0186-640711