1 op 1 coaching vormt het fundament onder Optimaal Talent. Ieder coachingstraject is anders omdat er altijd gewerkt wordt uit de vraag vanuit het individu. Waarmee kunnen wij je helpen?

Business Coaching: Coaching gericht op ondernemers om meer commercieel succes met hun bedrijf te behalen.

Leiderschapscoaching: Coaching voor managers en leidinggevenden vanuit een inspirerende visie en sterke puntenbenadering met natuurlijk gezag.

Executive coaching: Reflecteren, sparren en dialoog voor hoger management en bestuurders op het gebied van verandermanagement, samenwerking en organisatieontwikkeling.

Life coaching vitaliteit en weerbaarheid: Coaching gericht op het verbeteren van jouw levenskwaliteit waardoor je belastbaarheid, welzijn en balans toeneemt.

Loopbaanbegeleiding: Talentgerichte loopbaanbegeleiding om stapsgewijs een nieuwe weg in te slaan vanuit de kracht van jouw talenten.

Loopbaanscan en duurzame inzetbaarheid: Loopbaan-APK gericht op bewustwording en inzicht krijgen in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Online coachen: Coaching waarbij het leer- en reflectieproces digitaal plaatsvindt. Er wordt op afstand gewerkt met online begeleiding.

Outplacement: Loopbaancoaching bij (dreigend) ontslag voor het vinden van de ideale baan passend bij jouw opleidings- en/of werkniveau.

Persoonlijke coaching: Coaching gericht op het vergroten van je eigen effectiviteit voor het boeken van meer successen.

Persoonlijke effectiviteit: Coaching gericht op het persoonlijk vlak zoals assertiviteit, timemanagement, communicatie en conflicthantering.

Stress, burn-out en werkdruk: Leren omgaan met (te) hoge werkdruk en/of stress en het voorkomen van een burn-out.

Studiekeuzebegeleiding: Inzicht verkrijgen in jouw talent- en persoonlijkheidsprofiel dat dient als kompas voor een succesvolle studieloopbaan.

 

Kom je koffiedrinken?
We bieden je een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw vraag en jouw behoefte. Op basis van dit gesprek krijg je van ons een voorstel voor een traject, waarin jouw doel centraal staat.

Algemene informatie

Inhoud & duur
De inhoud en duur van de 1 op 1 coachingstrajecten worden in overleg bepaald.

Gratis kennismakingsgesprek
We maken graag kennis met je tijdens een eerste (gratis) gesprek.

Locatie
Omgeving Oud-Beijerland/Rotterdam

Prijs
De prijs is afhankelijk van het traject.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! We helpen je graag verder.

    Inschrijven

    Wil je je direct aanmelden? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.